Nasz zespół
Szefowie Diet
Nasz zespół tworzą doświadczeni kucharze, którzy z pasją i zaangażowaniem przygotowują przełomowe dania każdego dnia. Każdy Szef kuchni posiad wieloletni staż pracy w naszej firmie.
Staramy się tworzyć i wydawać dania z największym oddaniem, aby każdego dnia Klient mógł otrzymywać to, co najlepsze. Zespół tworzą żywiołowe osoby, które zarażają uśmiechem i pozytywną energią. Wiemy, że tylko w dobrej atmosferze mogą powstawać rzeczy najwyższej jakości.
Poza standardową pracą na kuchni, organizujemy liczne szkolenia, aby nieustannie podnosić kwalifikacje naszych pracowników i podążać za najnowszymi trendami. Każda z Szefowych diet do dań wkłada cząstkę siebie, aby u Klientów wywołać uśmiech z kolejnego, smacznego i przełomowego dnia.
Mamy nadzieję, że codzienne starania i dbałość o każdy szczegół nadają nowy wymiar diecie pudełkowej, która ułatwia codzienne życie i osiąganie celów założonych przez Was, drodzy Klienci. Każdego dnia tworzymy, gotujemy i pakujemy w pudełka to, co najlepsze specjalnie dla Was z <3.
Paulina Gajkowicz
Szefowa diety Classic, Wege oraz IF
Monika Kłapeć
Szefowa diety Classic, Wege, SIRT, Post dr Dąbrowskiej, IF
Agata Łukasiewicz
Szefowa diety Vegan, Flexi, SIRT i Post dr Dąbrowskiej
Małgorzata Tobjasz
Szefowa diety Vegan, Flexi, SIRT
Blanka Wiśniewska
Szefowa diety Post dr Dąbrowskiej, SIRT
Zespół biurowy
Część biurową cateringu Przełom w Odżywianiu tworzą wyłącznie dziewczyny, które łączy jedna wspólna cecha. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych :)
Aleksandra Turska
General Manager
W przełomie zajmuje się koordynacją pracy całego zespołu. Każdego dnia stara się, aby każdy element w firmie funkcjonował jak najlepiej. Z wykształcenia jest magistrem dietetyki, dlatego angażuje się także w tworzenie diet. Realizuje swoje pomysły w dziedzinie kulinarnej, testuje nowe smaki i wprowadza nowości do cateringowego menu. Jeśli wymaga tego sytuacja, ratuje sytuacje awaryjne i nie boi się żadnego zadania. Najważniejsze jest dla niej zadowolenie Klienta i efekt finalny każdego projektu.
Agata Kowalska
Zastępca General Manager
Jest zawsze tam, gdzie coś się dzieje. Służy pomocą i wsparciem w projektach oraz codziennych działaniach. Trzyma rękę na pulsie, aby niczego nie brakowało i wszystko funkcjonowało zgodnie z założeniami. Zajmuje się całym pionem zamówień.
Daria Hoffman
Catering Manager
Zajmuje się szeroko rozumianą obsługą przełomowych Klientów, to właśnie Daria obsługuje maile, odpowiada na Wasze pytania i zawsze służy pomocą :) To jej głos słyszycie w słuchawce jeśli decydujecie się na złożenie zamówienia telefonicznie. To do niej kierowane są różnorodne prośby i jest łącznikiem pomiędzy kuchnią a Klientem.
Aleksandra Orczykowska
Office Manager
Specjalistka od zadań specjalnych. W Przełomie zajmuje się sprawami administracyjnymi oraz rozwiązuje wszystkie problemy techniczne. Zna funkcjonowanie firmy w każdym calu od kulis. Złota rączka oraz człowiek, który na każdą usterkę reaguje z prędkością światła. A rozwiązaniami problemów sypie jak z rękawa.
Agnieszka Sobota
Kontroler
Każdego dnia z największą starannością przygotowuje torby, sprawdza co w trawie piszczy, jeśli chodzi o informacje płynące od naszych Klientów. Sprawdza kompletność toreb oraz nadzoruje cały proces ich pakowania oraz przygotowania zamienników. Dba o to, aby każdy Klient otrzymał to, co zamówił.